称名滝 称名道路・遊歩道の開通について(About Shomyo Falls)(關於稱名瀑布)

更新日:2017年4月28日

4月28日(金)に称名滝安全祈願祭が執り行われました。

「桂台」〜「称名駐車場」までの区間が開通いたしました。

「称名駐車場」付近からは、雪解け時期にしか見ることのできない
「ハンノキ滝(落差500m)」がご覧いただけます。
(「称名滝」は、ほとんど見ることができません。)

※「称名駐車場」〜「滝見台園地」までの区画の開通は、
5
月中旬〜下旬の予定です。(開通時期は改めてお知らせいたします。)

称名道路(一般県道 弘法称名立山停車場線)の通行に関する情報については、
下記リンクをご覧ください。
(リンク先:富山県富山土木センター立山土木事務所

< Information Regarding Road and Walking Access to Shomyo Falls >

On Friday, April 28th, the traditional annual opening prayer ritual
for a safe season for travelers to visit Shomyo Falls commenced early in the morning.

The area between Katsuradai and Shomyo Parking Lot is presently accessible.
(Beyond this is presently closed due to dangerous snow conditions).

When viewing from the Shomyo Parking Lot,
only the seasonal Hannoki Falls (with a height of 500 meters),
created by snowmelt in the spring, can be seen. Unfortunately,
Shomyo Falls cannot be seen.

The area between Shomyo Parking Lot and the Falls Viewing Platform
from which both falls can be seen is projected to open from mid- to late-May.
More information will be posted upon opening.

For more information on access to Shomyo Falls,
please see the following link:
(Link: Toyama Prefecture, Toyama Civil Engineering Center, Tateyama Civil Engineering Office)

<稱名瀑布的稱名道路及散步道開放時間>

祈禱稱名瀑布平安無事的安全祈願祭典已於4月28日(五)舉行。

從「桂台」到「稱名停車場」現已開放通行。

遊客可從「稱名停車場」附近欣賞融雪時才會出現的「漢諾奇瀑布(高低落差500公尺)」。
(「稱名瀑布」則幾乎無法觀賞。)

※「稱名停車場」到「稱名瀑布展望台(滝見台園地)」預計5月中旬〜5月下旬開放通行。
確定通行時間後將另外公告。

更多關於稱名道路(縣道 弘法稱名立山停車場線)的開放時間,請至以下網址查詢。
(網站連結:富山縣富山土木中心立山土木事務所